• slide2

  maktec.com.mk

  MAKTEC е дел од Makita Групацијата која е водечки производител на професионални алати во светот. MAKTEC алатите се изработени од високо квалитетни материјали кои ги задоволуваат и корисниците со најголеми барања. MAKTEC алатите ги користат професионалци кои ја шират својата палета на алати и бараат најдобар однос цена-перформанси.

  Оди на maktec.com.mk 
 • force

  force.mk

  The Force Tools range is suitable for a wide range of applications and come with a lifetime warranty* the range includes the Force Tools 7 drawer chest a sturdy, lifelong, essential asset to any workshop. Superb ready-to-go tool trays including laser cut foam inserts and create your own bespoke fully kitted unit. A selection of complete tool trays, a range of essential workshop hand tools and an array of fantastic automotive tools and equipment.

  Оди на force.mk 
 • Base

  base.mk

  Ниту едно парче од облеката не е толку важно како обувките. Додека кај другото естетската улога е примарна пред заштитната, кај обувките тоа е спротивно - тие пред сé ги штитат нозете. Ова посебно важи за работниците, било во фабричка хала, било на терен, кои во секакви временски услови мора да ги извршуваат своите задачи.

  Оди на base.mk 
 • slide1

  makita.mk

  MAKITA-групацијата е една од најискусните и најреномираните производители на професионален алат во светот. MAKITA важи за најголем производител на акумулаторски алати во светот. Вкупното светско производство на уреди изнесува околу 10 милиони парчиња годишно, а асортиманот на машините е поголем од 1000 модели.

  Оди на makita.mk 
Макита Каталог 2014/2015
3 години гаранција

Макита Каталог 2014/2015

Превземи
Заштитни обувки со стил
Италијански дизајн

Заштитни обувки со стил

Превземи каталог

Контакт

 • телефон
 • (02) 3178-025
  (02) 3178-129

 • адреса
 • Лотулс д.о.о.
  бул. Борис Трајковски 1-1/1
  1000 - Скопје, Македонија

 • е-пошта
 • info@lotuls.com.mk

 

Наши

брендови: